Jigololuk yaptığım seneler

Gençen heves edip hizmet verdiğim jigolo sektöründe birçok farklı deneyim yaşadım. Bu deneyimlerin hepsi beni şekillendirdi ve bu mesleği daha derinlemesine anlamamı sağladı. İnsanların bizler hakkındaki önyargılarını ve gerçeklerle ne kadar farklı olduğunu görmek ilginç bir deneyimdi.

Anılarım: Yüzlerce bayana hizmet sağladım

Gelecekte anlatabileceğim bir çok jigololuk anım ve hikayem var, bu işte geçen zamanlarımda birçok farklı insanla tanıştım ve birçok farklı ortamda bulundum. Her biri benim için özel anılarla dolu. Bu anılar, iş yapt mesleğinin karmaşıklığını ve çeşitliliğini gösteriyor.

Yaşanmış Hikayeler:

Bu işi yapan birçok kişinin yaşadığı gerçek jigolo hikayeleri vardır. Bu hikayeler, insanların bu işlerle ilgili yanlış anlamalarını ve stereotiplerini yıkmaya yardımcı olabilir.

12 thoughts on “Jigololuk yaptığım seneler”

  1. Ben Şanlıurfa’da yaşıyorum jigolo arayan bayanlar bana ulaşa bilir gizliliğe çok önem veren biriyim temiz ve titiz biriyim

  2. Selam bayanlar ben Mert izmir buca yas37 sevişmeyi çok seviyorum benim gibi sevişmeyi seven bayanlar tanışmak isterim sizde benimle tanışmak isterseniz arayın tanısalım

  3. Ben Berkay izmit kocaelideyim

    Evet bu işi mükemmel yapmıyorum evet bu işi süper yapmıyorum ben bu işi KUSURSUZ yapıyorum. Çünkü şaka gibi olacak ama ben bu işe kendimi adadım mankenlik yaptım spor yaptım vücut geliştirdim, fit kaldım tarz giyindim ve olgun hatunlarla görüştükçe tecrübelerime yenisini ekleyip hep seçilen ben oldum zirve tek kişiliktir onun için vermeye niyetim yok! Olgun bayanlar sizlere sesleniyorum kendinize güzel bir gün yaşatmak istiyorsanız bence fazla bekletmeyin kendinizi sonra çok üzülürsünüz. Görüşmelerimi gizlilik gereği 5 yıldızlı otellerde gerçekleştiriyorum. Bu hassasiyete önem veren partner isteyen kadınlar benimle iletişime geçsin lütfen sıcak saatler seni bekliyor bende seni bekliyorum.

  4. Selamlar şunu belirtmek istedim maddi sıkıntım var gold uye olamiyorum numarami yazssm arasajiz yada mesaj atsaniz cok sevinirim bir bayan arkadaş arıyorum guvenilir sadik güler yüzlü neseli biriyim siyah saçlı kahverengi gözlü 60 kiloyum zayıf dinamik hızlı biriyim kendimden fazla bahsetmek istedim uzun zaman olur diye bu kadar yazabildim mesajlarınızı bekliyorum

    1. Merhaba Bayan Arkadaşlar Ben de sizinle daha çok sıcak kanlı sevgi dolu ve saygılarımla selamlıyorum.
      Lütfen beni tanıktan sonra herkese iyi veya kötü bir üye olup olmadığını öğrenmek için herşeyden önemli olan o doyumsuzluk adı verilen sex ve sexkolik olarak anılacak bir arkadaş bulmak için çok özel bir itina ile*** YİRMİDÖT SAAT SEXİNE HİZMET VEREN BİR TELEFON NUMARASI İLE HİZMETE AÇILMIŞTIR. İLGİLENEN BAYANLARA ÖZEL OLARAK SEXKOLİK DOYUMSUZLUK İLACI BENİMDİR. SEVGİLER SAYGILAR SELAMLAR SUNUYORUM.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top