Menekşe Mardin Midyat

Merhaba! yeni arkadaşlar tanımak için buradayım. İsmim Menekşe ve Mardin midyatta yaşıyorum. İş kadınıyım zengin, 35 yaşındayım, 1.65 boyundayım ve 60 kiloyum. Hayatımda önemli bir yeri olan hobilerim arasında dans etmek, kitap okumak ve seyahat etmek bulunuyor.

Dans etmeyi çok seviyorum çünkü müziğin ritmine eşlik ederken içimdeki enerjiyi dışa vurabiliyorum. Özellikle salsa veya hip-hop gibi hareketli danslara bayılıyorum. Eğer sen de dans etmeyi seviyorsan birlikte dans edebiliriz! Dans pistinde enerjimizi paylaşarak midyatta aşık olup harika zamanlar geçirebiliriz.

2 thoughts on “Menekşe Mardin Midyat”

  1. Meraba ben emre 25 yaşındayım atletik vücuda sahibim öğrenci olduğumdan paraya ihtiyacım var performansım inanılmazdır denerseniz görürsünüz gizlilk önemlidir bakımlı bayanlar lütfen fiyatı kendin belirlersin beyenmezsen para vermene gerek yok ama mutlu son daimdir ?

  2. Merhaba ben buğra sakaryada yaşıyorum yaş 22 genç bakımlı birisiyim , dul evli bekar yaşlı herkes le görüşüyorum beni bilen biliyorum verdiğim zevk seni doruklara çıkarmasını istiyorsan bir telefon kadar yakınım sana tek istedigim karşı cinsiminde bakımlı olması

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir